zoeken

We are 9000

Een computer, een ongezonde dosis goede wil en een passie voor nieuwe media. Dat was in 2001 de basis van het (toen nog) bescheiden 9000 studios. Met veel hard werk, onnoemelijk late uurtjes en ontelbaar veel kopjes koffie groeide onze kleine studio uit tot een ware internetspecialist. En daar zijn we best wel trots op. Vanuit de Gentse binnenstad ondersteunen wij de totale online communicatie voor lokale en internationale ondernemingen. En dat doen we met heel veel passie en enthousiasme. Voor de uitwerking van onze projecten rekenen we op ons team van sympathieke medewerkers, onze jarenlange ervaring, digitale expertise, originele aanpak en hoge aaibaarheidsfactor.

ons team

Pimpin' the web since 2001

Meer dan veertien jaar ervaring, in onze sector kan dat tellen. Wees er dus maar zeker van dat wij ons werk goed doen. 9000 studios garandeert kwaliteit. Dat deden we al in 2001, en dat doen we nu nog steeds. Onze unieke ervaring, enthousiaste werkwijze en passie voor de sector zorgen voor een originele uitwerking en een feilloze afwerking. En dat is wat u wilt voor uw onderneming.

Wilt u nog meer weten over 9000 studios?

Indien u echt alles wil weten over het hoe, wat, waar en waarom van 9000 studios, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze team-pagina, lees de posts op onze fijne blog, kom eens langs op een van onze publieksdagen, boek een ticket voor de 14-daagse fan-cruise naar de Caraïben, of stuur ons een mail op info@9000.be. We sturen er gegarandeerd eentje terug.

 
 

9000 Factsheet

Alles wat je niet hoeft te weten

 


let's work together

T. +32.92250528 contacteer ons >

We would like to stay friends

Volg 9000 studios op de sociale media, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en deel ons met je homies.

I pitty the fool!
zoeken
druk op enter om te zoeken (annuleer)
 
Deze website gebruikt veilige cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. Ok Lees meer