zoeken
 

Responsive webdesign


Een website voor smartphone en tablet

Met responsive webdesign optimaliseert 9000 studios uw website voor mobiele surfers. Google verwacht dat we de komende jaren nog meer zullen surfen met smartphone en tablet, en dat betekent dat uw website steeds minder goed zal scoren in de zoekresultaten wanneer hij niet responsive is. Smartphone en tablet hijsen zich stilaan naast de gewone computer als internet hardware, en daar houdt Google rekening mee. Met een responsive webdesign maakt u uw website altijd en overal beschikbaar, met een eigentijdse look en een uitstekende leesbaarheid op alle toestellen.  

Menu’s en beeldmateriaal herschikken zich automatisch zodat de website ook op smartphone of tablet correct weergegeven wordt. Uw website past perfect op alle formaten, zonder dat bezoekers hoeven te scrollen of te zoomen.Dankzij een responsive webdesign beschikt u over een website met een strakke en professionele look op toestellen. Op die manier is uw website altijd en overal te raadplegen zodat u een eenduidige communicatie naar alle bezoekers kan garanderen.  

Doe zelf de test

Is uw website geschikt voor mobiel gebruik? Doe nu zelf de test met de Google mobile friendly test.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Niet tevreden met het resultaat van de mobile friendly test? 9000 studios ontwerpt en ontwikkelt responsive websites. Deze schakelen automatisch over naar het formaat van een tablet of smartphone wanneer nodig. Mobile friendly websites die u zelfstandig kan beheren met een cms. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte. 

 
 

andere diensten


let's work together

T. +32.92250528 contacteer ons >

We would like to stay friends

Volg 9000 studios op de sociale media, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en deel ons met je homies.

Help, I'm trapped in a monitor!
zoeken
druk op enter om te zoeken (annuleer)
 
Deze website gebruikt veilige cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. Ok Lees meer