zoeken
 

Extranetten en online tools


Professionele extranetten, applicaties en online tools

Worstelt u soms met uw facturatie, administratie en/of planning? Met een op maat gemaakt extranet kan u de dagelijkse werking van uw onderneming op een efficiënte manier beheren. Een uitgewerkt administratief systeem, een online tool voor klanten of partners met geïntegreerde facturatiemodule, een mobiele applicatie, een interactieve kalender of event-registratie applicatie.

Optimaliseer uw administratie, planning, klantenbeheer en facturatie met een op maat gemaakte digitale business applicatie.

9000 studios ontwikkelt back-end oplossingen op maat van uw onderneming. Klik op de links voor meer informatie over onze specifieke webbased applicaties.

Integraal beheer van uw dagelijkse werking

Onze applicaties worden op maat van de klant gemaakt, en ondersteunen uw onderneming in al haar facetten. Ze worden ontwikkeld op basis van een helder eigentijds design en een gebruiksvriendelijke navigatie. De applicaties zijn online beschikbaar, zodat u uw data altijd en overal kan raadplegen op tablet en smartphone.

Uw one-stop-shop voor een efficiƫnte organisatie

Een tot in de puntjes uitgewerkte business applicatie bespaart u heel wat tijd, rompslomp en geld. De online tools van 9000 studios werden doorheen de jaren getest en verbeterd, en kunnen terugvallen op bewezen succes. Op de dag van vandaag door duizenden personen en ondernemingen gebruikt. andere diensten


let's work together

T. +32.92250528 contacteer ons >

We would like to stay friends

Volg 9000 studios op de sociale media, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en deel ons met je homies.

Howdy :)
zoeken
druk op enter om te zoeken (annuleer)
 
Deze website gebruikt veilige cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. Ok Lees meer