zoeken

Footinstruct

9000 ondersteunt de dagelijkse werking van Footinstruct

Footinstruct organiseert voetbalstages en trainingen in binnen- en buitenland. Deze onderneming telt honderden leden, tientallen trainer, een hele hoop locaties en oefenvelden, en nog een grotere werklast. Een dergelijk project brengt immers heel wat planning, organisatie en administratie met zich mee. Zeker als je jongeren zo goed mogelijk wilt begeleiden, en een zo hoog mogelijke kwaliteit wil bieden. Daarom werd 9000 studios ingeschakeld om de dagelijkse 'workload' en de digitale communicatie te vereenvoudigen.

Een nieuwe responsive website

Een organisatie als Footinstruct hecht natuurlijk veel belang aan de communicatie naar leden toe. Daarom kreeg 9000 studios de opdracht om een nieuwe responsive website te ontwerpen. Dankzij deze website kunnen de thuisblijvers dan bijvoorbeeld de avonturen van hun kroost en/of vrienden opvolgen wanneer een buitenlandse stage aan de gang is, of op de hoogte gehouden worden over de dagelijkse werking van Footinstruct en updates over trainingen krijgen. Er is tevens een gebruiksvriendelijke kalender voorzien met meer informatie over de verschillende evenementen.Dankzij een op maat gemaakt content management systeem kunnen de admins bij Footinstruct hun website ook volledig zelfstandig beheren. Op die manier kunnen ze zelfstandig pagina's, nieuws, foto's en updates toevoegen, en op een snelle dynamische manier de leden informeren. Voor het design werd gebruik gemaakt van felle en dynamische kleuren die de gezonde mentaliteit van een organisatie als Footinstruct extra in de kijker zetten. Op die manier is hij in optimale omstandigheden leesbaar op zowel tablet, smartphone als desktop. Daarenboven werd de website natuurlijk ook voorzien van een op maat gemaakt Content Management Systeem, zodat de admins van Footinstruct op een eenvoudige manier afbeeldingen, tekst en video's op de website kunnen aanpassen. Check it out op footinstruct.be!

 
 
 

Een halvering van de dagelijkse workload

 

Wanneer je met mensen (en zeker jongeren) werkt, dan kan je verwachten dat je te maken krijgt met heel wat administratie, coördinatie, en opvolging. Daarom ontwikkelde 9000 studios het uitgebreide Footinstructnet. Een extranet waarmee Footinstruct de volledige werking en organisatie kan beheren.

 

HET UITGEBREIDE FOOTINSTRUCTNET

In de eerste plaats geeft dit extranet de mogelijkheid aan Footinstruct om haar leden en trainers te beheren. Zo kunnen al de contactgegevens bewaard worden, maar ook de persoonlijke voorkeuren, betaalgeschiedenis, medische fiches, periodes, kampen, betalingen en dergelijke meer. Al de gegevens kunnen tevens gemakkelijk uit dit systeem geïmporteerd worden naar een spreadsheet of andere type document. Bij het tabblad 'seizoen' kan Footinstruct zijn volledige seizoen indelen. Hierin wordt de organisatie van de kampen volledig geregeld, dus ook de toewijzing van de trainers, indeling van de groepen, de logistiek, de planning en de financiën.

 

Integraal beheer van werking, altijd en overal.

Footinstructnet is een compleet administratief systeem, dat wil zeggen dat het de admins in staat stelt om de volledige werking te beheren. Footinstructnet staat in voor het volledige beheer van zowel de logistiek, de financiën, het materiaal, de planning van stages én de eindanalyse achteraf. Met behulp van eenvoudige menu's kunnen de mensen bij Footinstruct gemakkelijk de leden, de faciliteiten, materiaal, planning, trainingschema's, programma's voor de trainers, indelingen van de kampen en financiën beheren. Deze applicatie wordt online geopend op Footinstructnet.be, en is via een persoonlijke login altijd en overal toegankelijk voor de admins van Footinstruct. Op die manier kunnen trainers en begeleiders ook op interne stages via hun iPad, laptop of zelfs smartphone in het systeem werken. 

 


 

We would like to stay friends

Volg 9000 studios op de sociale media, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en deel ons met je homies.

The name's Puggy. Ugly Puggy.
zoeken
druk op enter om te zoeken (annuleer)
 
Deze website gebruikt veilige cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. Ok Lees meer