zoeken

Deminor vertegenwoordigt en adviseert gedupeerde beleggers en heeft op de dag vandaag actieve mandaten opgenomen in meer dan honderd dossiers. Hun dienstverlening omvat juridische bijstand, advies en onderhandeling bij het afsluiten van transacties. 9000 studios ontwierp en ontwikkelde de nieuwe website voor Deminor België en de internationale corporate website voor de Deminor Group. We verzorgen tevens de verschillende nationale websites van Deminor Frankrijk, Nederland, Zwitserland en Italië. 9000 studios zorgt voor het design, de ontwikkeling, het cms en het beheer van deze website.  We voorzagen ook een uitgebreide Google optimalisatie en ontwikkelden de portaalsites voor het Deminor Governance Platform en Dagfund. Elke website van Deminor heeft toegang tot een specifiek deel binnen een allesoverkoepelend content management systeem. Dit CMS omvat tevens een geïntegreerd Mailshake systeem dat zowel de ingaven via de websites als deze uit het My Deminor extranet organiseert. Afhankelijk van de toegekende gebruikersniveau's is ook het extranet vanuit deze centrale plaats beheerbaar.

 
 

MyDeminor

Het extranet voor gedupeerde beleggers

My Deminor is het extranet waarop gedupeerde beleggers kunnen registreren voor specifieke claims. Het werd volledig ontworpen en ontwikkeld door 9000 studios, en op de dag vandaag gebruikt door tienduizenden particulieren en instellingen. Klanten kunnen zich online aanmelden op dit beveiligde systeem en zich als gedupeerde belegger op specifieke claims te registreren. Hierbij kunnen ze een volledig transactieoverzicht ingeven van hun aankopen en verkopen. My Deminor berekent bij een dergelijke ingave de verschuldigde bijdrage van de klant, die dan via een e-commerce applicatie kan worden vereffend.

 

Verder heeft elke klant bij het inloggen op MyDeminor een eigen dashboard waarop de specifieke informatie en documenten bij zijn claims kunnen worden ingekeken. Bovendien is het systeem voorzien van een geïntegreerde Mailshake-module die zowel specifiek gepersonaliseerde mails als algemene informatie omtrent de betreffende claims kan versturen.


 

Een verdubbeling van het aantal bezoekers

Een mooie eigentijdse website moet natuurlijk ook bezocht worden. Daarom kregen de Googlespecialisten van 9000 studios de opdracht om de website gebruiksvriendelijker te maken, beter te laten scoren op Google voor de gewenste trefwoorden, en uiteindelijk de bezoekersaantallen op de website omhoog te stuwen. En wij gingen met veel plezier deze uitdaging aan.

E-commerce integratie

Het MyDeminor extranet werd tevens voorzien van een e-commerce functie en een online betaalmodule van Ogone. Op die manier kunnen individuele beleggers die zich geregistreerd hebben voor een specifieke claim meteen online betalen bij hun inschrijving. 


SEO copywriting, CMS en Google Analytics

Onze seo-copywriter ging aan de slag met de teksten. Na een grondige keyword-analyse en concurrentie studie zorgden we voor een herstructurering van informatie-architectuur, en herschreven we de teksten naar heldere, relevante webcontent. Daarnaast werd het content management systeem voorzien van een seo-module, waarmee de admins bij Deminor ook zelf hun belangrijke keywords en mèta-content aan Google kunnen meedelen. Op deze manier werd na de eerste zes weken al een stijging van 80% van het gemiddelde aantal bezoekers op de Deminor website waargenomen.

9000 studios nam ook de Analytics account van Deminor onder handen. Door de toevoeging van custom dashboards en een onderverdeling van de resultaten in verschillende segmenten, zorgen we ervoor dat Deminor op een eenvoudige manier een overzicht krijgt van de bezoekers en de prestaties van de website.

 

We would like to stay friends

Volg 9000 studios op de sociale media, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en deel ons met je homies.

The name's Puggy. Ugly Puggy.
zoeken
druk op enter om te zoeken (annuleer)
 
Deze website gebruikt veilige cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. Ok Lees meer