zoeken
 

Arche-consulting

Logo, huisstijl en website

ARCHE is internationaal actief in de chemische en ecotoxicologische sector. Met kantoren in de Belgische universiteitssteden van Gent en Leuven maken zij de brug tussen de academische wereld en de industrie. En met de hulp van 9000 studios doen ze dat op een moderne en dynamische manier. 9000 studios ontwierp een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, is verantwoordelijk voor het promo- en marketingmateriaal en denkt mee over de communicatiestrategie. We zorgen ervoor dat de wetenschappelijke expertise van ARCHE op een correcte manier in het oog springt op de verschillende beurzen en conferenties. Zo maken we ook de business cards, folders, flyers en brochures, en zijn we verantwoordelijk voor het ontwerp van posters, roll-up banners en standen.

 

 

Arche-consulting.be

Deze site kan teren op een eigentijds design, een strakke lay-out gecombineerd met een gebruiksvriendelijke interface, passend voor het wetenschappelijk karakter van het bedrijf. Het geïntegreerde content management systeem staat de admins van ARCHE toe om zelf de inhoud van hun site aan te passen. 9000 studios zorgt ook voor het beheer van de hosting en het domein, en ondersteunt in samenwerking met ODLanoR het IT-netwerk.

 


 

Timesheets Pro

Met Timesheets Pro verliest u geen minuut uit het oog. Deze applicatie werd door 9000 studios ontwikkeld om op een efficiënte manier de administratie te beheren. Ze is ook beschikbaar voor bedrijven, en ondersteunt op de dag van vandaag tientallen ondernemingen in hun tijds- en administratiemanagement. Ook ARCHE gebruikt Timesheets Pro om bij te houden hoeveel tijd precies in een bepaald project geïnvesteerd werd. Op die manier krijgen ze niet alleen een handig overzicht van de gepresteerde uren, maar kunnen ze ook de tijdsindeling en facturatie beheren en optimaliseren. Leer er meer over op onze tijdsregistratie pagina. 

 

De MECLAS tool

9000 studios is verantwoordelijk voor het ontwerp van het logo, de huisstijl, en de ontwikkeling van de site Meclas.eu.

 

We staan in voor de ingewikkelde programmatie en het onderhoud. MECLAS is een online applicatie voor de classificatie van metalen en beschikt over de mogelijkheid tot ingeven, verwerken en bewaren van referentiestalen in verschillende versies. De outputs kunnen gedownload worden als PDF of EXCELL bestand, voor de verdere verwerking voor de klant. De tool berust op complexe berekeningen, allen verwerkt in formules aan de hand van honderden variabelen. Waar nodig kunnen deze formules ook aangepast worden door het Meclas-team via een formule-builder.

De MECLAS tool wordt constant geüpdatet aan de hand van de laatste classificatie regels, en staat hoog aangeschreven in de sector. Hij wordt beheerd door ARCHE in samenwerking met EUROMETEAUX, en integraal ontwikkeld en beheerd door 9000 studios.

We would like to stay friends

Volg 9000 studios op de sociale media, blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, en deel ons met je homies.

I pitty the fool!
zoeken
druk op enter om te zoeken (annuleer)
 
Deze website gebruikt veilige cookies om jouw website-ervaring te verbeteren. Ok Lees meer